Новогодишен базар во Ист гејт мол од 16 до 31 декември

Светилките на највисоката елка во Ист гејт мол ќе се запалат свечено утре во 18 часот заедно со Андријана Јаневска и детскиот хор. Поканета е целата јавност да ужива во најубавата новогодишна атмосфера, бои и светилки, и да ги направи првите фотографии со украсениот мол и елката.

Ист гејт мол ја најави и програмата за новогодишните празници со новогодишен базар од 16-31 декември во амфитеатарот на трговскиот центар, со богата музичка и детска програма, како и новогодишни активности со Дедо Мраз, работилници за деца, цела недела Лего креации со бројни награди и изненадувања. 

 Комерцијален текст

Трендот на заминување на младите од родната земја е загрижувачка појава која се случува во Македонија.

повеќе

Калоѓера не може да премолчи, не може да замиже пред историската вистина на Македонија, па затоа во својот живот се определил да македонствува.

повеќе

Слушањето како способност да го фокусираме вниманието на аудитивните дразби е важен аспект на нашиот живот и значително влијае на неговиот квалитет во сите сегменти.

повеќе