Нова наградна игра на Видеолотарија - „Играј казино во живо и победи“

На задоволство на играчите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава-2win.mk, Видеолотарија касинос Австрија ја најавува најновата наградна игра „Играј казино во живо и победи” со многу парични и стокови награди.

Играта почнува денеска, а ќе трае до 15 октомври до 23:59 часот.

Наградната игра ќе се изведува на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.mk во категорија на Казино во живо игрите на среќа.

Во текот на наградната игра „Играј казино во живо и победи ќе се доделат вкупно 40 награди од кои 16 се стокови награди, а 24 се парични награди. Наградите ќе се доделуваат во  две кола – од 16 август до 15 септември и од 16 септември до 15 октомври.

Наградната игра е достапна само за државјани на Македонија, кои имаат право на учество во интернет игрите на среќа согласно важечката законска регулатива. Секој учесник во наградната игра може да учествува само по еднаш во извлекувањата по кола.  

Комерцијален текст

Доколку чувствуваме дека нашиот труд ќе биде награден со успех, ќе ѝ приоѓаме на околината со апетит, доверба и храброст.

повеќе

Од општи формулации кон конкретни разговори.

повеќе

„Вчерашниот ден измина, утрешниот допрва доаѓа, го имаме само денес - да започнеме“.

повеќе