Кроациа oсигурување неживот на трето место на осигурителниот пазар

Кроациа осигурување - неживот продолжува да бележи одлични резултати и во првиот квартал од годинава се искачи на трето место по пазарно учество, покажуваат најновите податоци од Националното биро за осигурување (НБО).

Во првите три месеци од годинава друштвото забележа раст на бруто полисирана премија во сите класи на осигурување, а најмногу во класата Доброволно здравствено осигурување.

Во овој сегмент од пазарот на неживотно осигурување, Кроациа осигурување – неживот има постигнато извонредни резултати со што успеа да заземе речиси 40% од вкупната полисирана премија, да се најде на лидерска позиција и да ја продолжи својата стратегија на препознатливост по добрата услуга и сигурноста која ја нуди преку овој производ.

Во месец мај, Кроациа осигурување неживот прославува две години од воведување на овој производ како дел од своето портфолио и одличните резултати се одраз на визијата и посветеноста на компанијата да биде препознаена по најдобра услуга и сигурност при потреба од здравствена заштита. Кроација Осигурување неживот е единствена компанија која воведе болничко лекување поради Ковид-19 со што покажа дека ги препознава потребите на клиентите.

Комерцијален текст

 

 

 

 

Неколку години при здрав разум сакаат да ни наметнат и да нѐ убедат дека со соседна Бугарија сме имале заедничка историја. 

повеќе

Деновиве во Комората пристигна нацрт-концептот за даночни реформи, кој треба да претставува основа за јавна расправа во наредниот период.

повеќе

Концептот е насочен кон креирање на оптимален даночен систем, кој ќе го поддржи економскиот раст, а со тоа и животниот стандард на нашите граѓани.

 

повеќе