Пред почетокот на шопинг сезоната

Комерцијална банка нуди потрошувачки кредит до 30 илјади евра со отплата до 120 месеци

Пред почетокот на празничниот шопинг и очекуваните попусти во продавниците, Комерцијална банка нуди потрошувачки кредит до 30.000 евра со можност за негова отплата до 120 месеци.

„Искористете ја можноста и до 31.12.2021 година аплицирајте за атрактивниот Потрошувачки кредит на Комерцијална банка затоа што ‘полесно е заедно‘ да се остварат големи и мали желби“, порачуваат од Банката.

Овој ненаменски потрошувачки кредит, како што соопштуваат од таму, веќе е добро познат на пазарот по своите најповолни услови и по тоа што е креиран за да ги задоволи потребите на граѓаните како што ним најмногу им одговара. Овозможува помало месечно оптоварување на семејниот буџет, бидејќи има каматни стапки од 4,7% годишно, фиксна за првите 3 години, и 5,7% годишно, променлива за остатокот од периодот за отплата на кредитот, и рок на отплата до 10 години.

Повеќе информации за условите и потребните документи за аплицирање може да се најдат на веб-страницата на Комерцијална банка, а граѓаните можат да ги поднесат своите податоци за вработените во Банката да ги контактираат.

(Насловот е на турски со причина, во превод, „писмо или револвер“.)

повеќе

Со фактот што Европа продолжува да плаќа милијарди долари за рускиот гас секој месец, таа и понатаму игра онака како што свири Кремљ, покажувајќи на тој начин дека е заробеник на сопственото задоволство.

повеќе

Грејната сезона заврши во месец април како и секоја година, но последнава беше со многу проблеми кои произлегоа од енергетската криза, од војната во Украина и генерално од светската економска криза.

повеќе