Флајдубаи: За деца до 12 години бесплатни авио билети до Дубаи

Во наредните три месеци децата до 12 години за летовите од Скопје до Дубаи ќе можат да летаат бесплатно.

Ова е дел од промотивните активности на авиопревозникот Флајдубаи за да го промовира Дубаи како врвна туристичка дестинација и да им овозможи на патниците да патуваат почесто во градот. Семејствата кои ќе купат авионски билет од Скопје до Дубаи најдоцна до 31 јули за лет до 10 септември ќе можат со себе да носат деца до 12 години без да платат надоместок.

„Една од нашите цели како компанија е да воспоставиме нови врски меѓу Обединетите Арпаски Емирати и Скопје. Оваа специјална понуда на семејствата ќе им овозможи да ужуваат во уште подостапен одмор во Дубаи на којшто ќе можат да се забавуваат во одделите за игра во трговските центри и да се восхитуваат на панорамата на Дубаи. Заштедувајќи на билет за децата, семејствата можат да потрошат повеќе средства во текот на одморот“,изјави  Гаит Ал Гаит, извршниот директор на компанијата.

Ѓаволот не мирува. Така и ние: за да му наштетиме на нашиот политички противник – не избираме средства. Макијавели може да ни биде ученик!

повеќе

Пораката ви ја пишувам на денот на гибелот на големиот деец на ВMРO Гоце Делчев како потсетник на една незаборавна македонска историска ера во чија што сенка ги набљудував густо стеснатите редови на вашето ДПМНЕ-овско „делегатствување".

повеќе

Дали ќе останеме забележани како генерација која уништила сè што било вредно и им оставила безлични и грди бетонски зданија на идните поколенија како споменик на едно лудило, ароганција, неукост, лакомост, аматеризам и заслепеност без граници?

повеќе