Финална распродажба во Ист гејт мол со попусти до 70%

Лејт најт шопинг на 21 јули.

Попустите до 70% во Ист гејт мoл почнуваат в четврток, 21 јули, со Ист гејт шопинг најт (East Gate Shopping Night и траат и во тек на целиот викенд.

Уживајте во пазарење до полноќ и во ексклузивен концерт на македонски шлагери, со Андријана Јаневска, Сашо Гигов Гиш и со камерниот оркестар на „Полифонија“, со почеток од 21 часот! Дојдете во „Ист Гејт Мол“ и зграпчете ги најдобрите понуди!

 Комерцијален текст

 

Доколку чувствуваме дека нашиот труд ќе биде награден со успех, ќе ѝ приоѓаме на околината со апетит, доверба и храброст.

повеќе

Од општи формулации кон конкретни разговори.

повеќе

„Вчерашниот ден измина, утрешниот допрва доаѓа, го имаме само денес - да започнеме“.

повеќе