Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид

Фото: Роберт Атанасовски

 
Понеделник, Март 4, 2013 - 22:58

Фотогалерија

20 Јуни 2016 - 23:55

И досега најмасовниот протест против владата беше обележан со свирчиња, знамиња, транспаренти. Демонстрантите...

16 Јуни 2016 - 22:46

Британската амбасада во Скопје вечерва го прослави 90-тиот роденден на кралицата Елизабета Втора со...

16 Јуни 2016 - 11:32

Со порака „Ваква власт никогаш повеќе“ и огромна тројка на улицата пред Владата како потсетување дека истекува...

15 Јуни 2016 - 13:02

Жители од повеќе населби од општина Карпош, здружени преку повеќе локални иницијативи, вчера преку протестите му...

11 Јуни 2016 - 11:49

Повеќе канти со боја денеска беа истурени на асфалтот од улицата „Димитрие Чуповски" пред Собранието. „Шарените...

08 Јуни 2016 - 15:31

Сообраќајот скоро цел час беше во грч, главните булевари нефункционални, а сите возила полицијата ги...

07 Јуни 2016 - 00:15

Денешниот протест на граѓаните против власта беше под знакот на убиството на Мартин Нешковски. Со транспарент „...

05 Јуни 2016 - 12:23

Шарените револуционери вчера од СЈО кон Владата се упатија со голем транспарент „Вие кривични, ние похрабри!“,...

04 Јуни 2016 - 10:45

Со голем транспарент „Кривите пишуваат кривични“ кој алудира на демонстрантите што добија кривични пријави,...

02 Јуни 2016 - 23:40

„Нашата уметност е бесплатна“ беше главниот транспарент на...

31 Мај 2016 - 23:48

„Шарената револуција“ и денеска со техниката чатал го боеше рефасадираниот објект на Владата, пред кој...

31 Мај 2016 - 00:58

Пред СЈО почнаа, а пред Порта Македонија завршија вчерашните протести на „Шарената револуција“, со порака против...