Вршеле полови дејства и го снимале

Вчера во кумановската полиција, Ј.М. од Куманово пријавил дека околу 19.30 часот, во дом во населба „Карпош“ во градот, сопственост на А.И., која била негова познаничка, две непознати лица врз него вршеле полови дејства, а А.И. снимала со мобилен телефон.

Се преземаат мерки за расчистување на настанот.

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе

Го регистрираме името Јунајтед Маседонианс и тогаја сетне почнаме да прајме отворени Илинденцки пикници – македонцки илинденцки, не со Богарите. Сами ние Македонци и народо трна.

повеќе

Она она што го нудат медиумите во времето на ковид-19 покажа колку тие не се подготвени за да известуваат во време на криза, а кризите ги има сè почесто.

повеќе