Паднато дрво го прекина сообраќајот на патот Битола – Ниже Поле

Сообраќајот на патниот правец Битола – село Ниже Поле, кон националниот парк „Пелистер“, од 16:40 часот попладнево е во прекин во двете насоки.

Како што информира АМСМ, сообраќајот е во прекин поради паднато дрво.

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе

Доколку чувствуваме дека нашиот труд ќе биде награден со успех, ќе ѝ приоѓаме на околината со апетит, доверба и храброст.

повеќе

Од општи формулации кон конкретни разговори.

повеќе