Паднато дрво го прекина сообраќајот на патот Битола – Ниже Поле

Сообраќајот на патниот правец Битола – село Ниже Поле, кон националниот парк „Пелистер“, од 16:40 часот попладнево е во прекин во двете насоки.

Како што информира АМСМ, сообраќајот е во прекин поради паднато дрво.

Концептот е насочен кон креирање на оптимален даночен систем, кој ќе го поддржи економскиот раст, а со тоа и животниот стандард на нашите граѓани.

 

повеќе

Иако е важно да бараме решенија за нашата заедничка историја и да се обидеме да ги разликуваме фактите од пропагандата, зарем не е исто така важно да научиме да живееме заедно и покрај нашите различни и силно политизирани гледишта?

повеќе

Нашето општество е социјално неправедно, а социјалната неправда е, и ќе биде погубна.

повеќе