Го фатиле при сексуален однос во хотел со малолетничка, скопјанец приведен

Момче од Скопје било фатено при сексуален однос со малолетно девојче во хотел во Скопје. Д.К. е приведен во Полициската станица Центар и се преземаат мерки за расчистување на случајот.

„На 27.11.2020 во 20:46 часот во една од собите во хотел во Центар, Скопје полициски службеници го затекле Д.К. (28) од Скопје при полов однос со малолетно лице“, се вели во билтенот на МВР.

Во САД и некои други земји, припадниците на загрозените расни и етнички малцинства имаат пократок животен век од просечниот, и поради тоа не се доволно застапени меѓу оние за кои најмногу се очекува дека ќе починат од ковид-19.

повеќе

Предвидувањата за тоа дека ќе дојде денот кога Бугарија ќе ги искористи пасошите кои Софија така лесно им ги даваше на македонските државјани почнуваат да се остваруваат.

повеќе

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе