Дете исчезнато во Кочани пронајдено во Гази Баба

Вчера во 05,00 часот од страна на полициски службеници од полициска станица Гази Баба, бил пронајден Д.И.(12) од Кочани,

Од МВР информираат дека тој бил пријавен дека се оддалечил од домот на 16.01.2021.

Можеби ни треба регистар на погрешни перцепции на граѓаните за криминалот и корупцијата во државата.

повеќе

Младите бараат подобар живот надвор од државата, бидејќи доаѓаат до заклучок дека приватните компании и странските организации им пружаат поголема поддршка и повеќе ги вреднуваат отколку сопствената држава.

повеќе

Во САД и некои други земји, припадниците на загрозените расни и етнички малцинства имаат пократок животен век од просечниот, и поради тоа не се доволно застапени меѓу оние за кои најмногу се очекува дека ќе починат од ковид-19.

повеќе