200 килограми марихуана запленети во голема полициска акција во Скопје

Околу 200 килограми марихуана се запленети во голема полициска акција што се спроведува денеска во Скопје. Во акцијата се приведени и повеќе лица, потврдуваат од МВР.

кцијата, според МВР, сѐ уште трае, а повеќе детали најавуваат за утре. 

Продолжува активноста на копачите, крановите и мешалките за цемент додека самите Албанци се протерувани од градот. 

повеќе

После речиси две години очигледно е дека менталното здравје на вработените е исто важно како и нивното физичко здравје. Сега повеќе од било кога, неопходен е силно развиен систем за управување со човечки ресурси.

повеќе

Јазикот е многу повеќе од структура на една реченица или граматика, јазикот е нашата историја, нашите обичаи и нашето наследство...

повеќе