Автомобилски награди

Почна гласањето за Златно тркало за 2021 година

Од денес па сè до 14 март сите вљубеници во автомобилизмот во Македонија може да гласаат за најпосакуван автомобил за 2021 година. Гласањето за изборот Златно тркало, кое се одржува по втор пат, почнува денес.

Во игра се 12 модели, поделени во четири категории – најпосакуван електрифициран автомобил, најпосакуван семеен автомобил, најпосакуван градски автомобил и главната награда за најпосакуван автомобил.

Повеќе информации тука.

Опседнатоста со лесна и брза заработувачка, завидливоста и љубомората кон побогатите, невидената мрзливост комбинирана со желбата за убав и прилично ситуиран живот, од Македонците создаде зомбизирани суштества кои лутаат низ времето и просторот, без патоказ и без изграден вредносен ориентир по кој ќе се водат низ животот.

повеќе

Иако новогодишните честитки во јануари оваа година, беа најчесто за здравје и со желба за „старото нормално“, првите три месеци од 2021 година не навестуваат крупни промени околу тоа кој ќе биде повторно најизговорениот збор и во периодот кој претстои. 

повеќе