ДФЦЦА

Кабрио&купе премиум лајф по шести пат возеше за благородна цел (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Викендот по шести пат се одржа автомобилското дефиле за кревање на свеста за превентивните прегледи на дебелото црево кај мажите и жените (ДФЦЦА).

 

Благородниот настан е во организација на групата љубители на автомобили Кабрио & купе премиум лајф.

Им посакуваме повеќе вакви дружења со убави автомобили и уште поубави луѓе.

Им благодарам на Русите како креатори, но посебно на бугарските послушни  извршители за пропагандата што ја водат против Македонија. Што направија?

повеќе

Деновиве адвокатот Тортевски во дебатна емисија рече дека немаме критична маса за држава. Не знам дали е така, но изгледа немаме критична маса за сериозни дебати и дијалози во општеството. 

повеќе

Светска банка проценува дека за секој долар инвестиран во здравството, државата има бенефит од 4 долари во смисла на зголемена економска продуктивност.

повеќе