625 коњски сили

БМВ М8 компетишн од 0 до 300 км/ч (ВИДЕО)

Оваа „ѕверка“ на БМВ под хаубата има 4,4-литарски V8 битурно мотор кој дава 625 коњски сили и вртежен момент од 750 њутнметри.

BMW

БМВ М8 компетишн е тестиран на германскиот автопат „Аутобан“, кој има делови без ограничување на брзината, а како што се наведува во описот на снимката, лицето што го тестирало автомобилот е многу искусен возач.

Легенда под Главна слика

BMW

Секој може да биде менаџер во „добри денови", но најчесто менаџерската работа не е за „добрите денови" туку постојан баланс помеѓу проблемите и можностите за оптимизирано управување на компанијата.

повеќе

Нека се соберат во Дојран, нека се договорат и нека нѐ известат. Сите други пак нека се спремаат за вистински избори во постпандемискиот период.

повеќе

Дали е аксиом дека со членството во НАТО е гарантирана безбедноста на Македонија? Дали почеток на преговори значи и отворен пат за членство во ЕУ?

повеќе