Кемет електроникс (ФОТОГАЛЕРИЈА)

[imagebrowser id=148]

 
Четврток, Октомври 18, 2012 - 16:55

Фотогалерија

31 Мај 2016 - 23:48

„Шарената револуција“ и денеска со техниката чатал го боеше рефасадираниот објект на Владата, пред кој...

31 Мај 2016 - 00:58

Пред СЈО почнаа, а пред Порта Македонија завршија вчерашните протести на „Шарената револуција“, со порака против...

31 Мај 2016 - 00:43

Додека полицијата од станицата Пролет чекаше судски налог за да го претресе комбито на Шарената револуција,...

29 Мај 2016 - 12:44

„Шарена револуција наместо шарена аболиција“ беше пораката од вчерашните протести, кои...

28 Мај 2016 - 12:22

Откако „Шарената револуција“ на коловозот кај ЕУ-инфоцентарот ...

27 Мај 2016 - 09:19

„Колку чини слободата? Ние сакаме општество на слободни луѓе. Тие сакаат збирштина од безрбетници. И тука нема...

25 Мај 2016 - 23:05

„Се пријавувам! Јас сум хулиган/ка!“, беше мотото на денешните протести во Скопје, на кои на шарените...

24 Мај 2016 - 21:11

Повеќе од една илјада бегалци денеска со автобуси и со асистенција на грчката полиција беа пренесени од дивиот...

24 Мај 2016 - 11:07

Вчерашниот протест повторно беше со фокус против одлуката на претседателот Ѓорге Иванов за колективно помилување...

22 Мај 2016 - 17:38

Првата скопска битка во вечната борба меѓу немирните води и морепловците ја доби Посејдон - ѝ ги потопи...

20 Мај 2016 - 21:47

И денеска граѓаните незадоволни од оваа власт се собраа пред канцелариите на Специјалното јавно обвинителство во...

18 Мај 2016 - 21:48

Со паролата „Ќе ги посетиме за да ги потсетиме“ колоната демонстранти од пред канцелариите на Специјалното јавно...